Mill Home
Eerste Industrieweg 7
5451 GV, Mill
Email: info@millhome.nl
Tel: 0485 - 31 59 68
Volg ons op Facebook, Instagram & Pinterest voor de nieuwste updates!
logo
De Tiny Loft - De Tiny House van Mill Home - Tiny Houses uit Nederland
Stel zelf je eigen Tiny House samen! Niemand weet beter dan jij hoe je huis eruit moet komen te zien. Dat is de reden dat we als fabriek een modulair systeem hebben ontwikkeld.
2083
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2083,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Aanzichten Tiny Loft Duo

Onderhoudsvriendelijk wonen

De buitenste laag van onze panelen wordt gemaakt van Tricoya®. Het unieke is dat je hierdoor de gevel niet hoeft te onderhouden of behandelen. Het hout is door middel van een speciaal proces verwerkt tot plaatmateriaal met deze unieke eigenschappen. Tricoya® is dimensiestabiel (het “werkt” niet) waardoor er geen kieren kunnen ontstaan en er geen vocht in het systeem kan komen. Het bijkomende voordeel hiervan is dat een aantal verffabrikanten 6 tot 12 jaar garantie geven op hun verf wanneer je het aanbrengt op Tricoya®. Zelfs al behandel je de Tricoya® niet dan gaat deze volgens de fabrikant 50 jaar onderhoudsvrij mee.

Ook in een Tiny House wonen?