Mill Home
Eerste Industrieweg 7
5451 GV, Mill
Email: info@millhome.nl
Tel: 0485 - 31 59 68
Volg ons op Facebook, Instagram & Pinterest voor de nieuwste updates!
logo
Project Oosterwold - Mill Home - Tiny Houses uit Nederland
2282
post-template-default,single,single-post,postid-2282,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Project Oosterwold

Tiny Lofts in Oosterwold

 Kleiner en slimmer wonen. Met minder spullen en minder gedoe. Met minder hypotheeklasten en zorgen. Hoe? Met een Tiny Loft op een royale kavel in Oosterwold.

In het landelijke gebied van Almere-Hout. Op slechts 10-minuten van het Gooi en 25-minuten van Amsterdam. Ondanks het compacte formaat biedt Tiny Loft door de hoogte en efficiënte indeling een overrompelende ruimtebeleving.

Lekker buiten wonen met een groene leefstijl. Met een moestuin, boomgaard of misschien wel kippen. Voor tussen de € 145.000 en € 200.000, inclusief een bouwrijpe kavel van 400 tot 700 m2. Een (gunstige) groene hypotheek is mogelijk want de vrijstaande Tiny Lofts van Mill Home zijn met 48-zonnepanelen duurzaam en extreem energiezuinig. Een comfortabele Tiny Loft in dit nieuwe en toekomstgerichte buitenleven initiatief zal voor velen haalbaar zijn.

 

Met kavel tussen € 145.000 en € 200.000

 

Je kan uit drie modellen kiezen – de Single, Duo of Family.. Ze hebben een woonoppervlak van 28 tot 48 m2. Een bijpassende Tiny Shed met een tuinkas en berging is als extra leverbaar. Alle informatie over de modellen en de plattegronden vind je op www.millhome.nl. De Tiny Lofts worden geheel compleet inclusief sanitair en keuken geleverd. In de prijs met bouwrijpe kavel en gemeenschappelijke voorzieningen zijn de notariskosten, gemeentelijke leges en nutsaansluiting ook begrepen.

 

Afspraak of presentatie bijwonen?

Je hebt interesse. Maak dan voor een vrijblijvend gesprek of een presentatie een afspraak via: info@futurehomeconcepts.com

 

Voor meer informatie kijk op: www.tinyhouseoosterwold.nl

 

Het collectieve Tiny Loft initiatief wordt onder de condities en voorwaarden van Oosterwold met de deelnemers onder begeleiding van FutureHomeConcepts gerealiseerd. 

Bekijk het artikel op Oosterwold.info
Tiny Houses Oosterwold