VACATURE
SCHILDER

Wil jij meebouwen aan de woningen van de toekomst?

VACATURE
SCHILDER

Wil jij meebouwen aan de woningen van de toekomst?

VACATURE
SCHILDER

Wil jij meebouwen aan de woningen van de toekomst?

Wil jij meebouwen aan de woningen van de toekomst? Geloof jij dat je een houten duurzame woning in één dag sleutelklaar kan opleveren? Kom werken als schilder bij Millhome.

Jouw functie als schilder

Je bent dagelijks werkzaam in onze werkplaats in Mill. Je bent verantwoordelijk voor al het buiten- en binnenschilderwerk van onze houten huizen. Je werkt direct samen met onze houtbouwers en zorgt voor een puntgave afwerking van wanden, plafonds, trappen en interieurs. Wanneer nodig assisteer je je collega’s bij het zetten van glas of het afkitten van keukens en badkamers.

Over Millhome

Bij Millhome produceren we duurzame woningen van hoge kwaliteit. We bouwen biobased, met hoogwaardige houten constructies en moderne technische installaties. Al onze woningen worden volledig in de werkplaats geassembleerd en binnen één dag op locatie geplaatst. Hierdoor bouwen we niet alleen flexibel en razendsnel, maar ook duurzaam en verantwoord door minimale uitstoot van stikstof en CO2.

Over jou

Je bent een ervaren schilder met passie voor het vak

Je bent een echte aanpakker en werkt zelfstandig en nauwkeurig

Wij bieden

Een afwisselende functie in een prettige productieomgeving

Vaste werktijden (7:30u tot 16:15u) en het beste gereedschap voor elke klus

Een enthousiast team met vakmensen die je de fijne kneepjes bijbrengen

Een marktconform salaris

Secundaire voorwaarden conform de CAO houtverwerkende industrie

Interesse

Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Maarten Besemer via 0485-315968. Of stuur direct je CV en motivatie naar maarten@millhome.nl.